Villkor

Uthyrning av ergonomiska bärdon, workshops och coachning i barnbärande


Villkor


För att få hyra av ericas Sjalar & Bärotek ska du ha tagit del av följande vilkor och skötselråd för bärdonet du hyr.


Om du har frågor angående villkor och skötselråd är du välkommen att maila din fråna till info@ericassjalar.se

Tillämpa ett säkert bärande. Det är alltid du som ansvarar över barnet när du använder bärdonet. Använd dig av någon av det säkerhetschecklistor som finns att tillgå här. Jag rekomenderar säkerhetscirkeln som alltid medfäljer vid hyra.


 Om bärdonet inte återlämnas i tid tillkommer förensingsavgift på 25 kr/dag. Om bärdonet inte återlämnas till kunden trots uppredade påminnelser faktureras kunden med hela bärdonets värde.


Om bärdonet skickas:Använd Postnords Skicka Lätt/small.var nogrann bär du packar, använd dubbla plastpåsar alt extra tjocka postorderpåsar. Tejpa väl!


Hyrtiden startar den dagen bärdonet kommer till ombud/överlämnas och bärdonet ska skickas den sista avtalade dagen. Ex, Om du hyr en sele 1 vecka (7 dagar) och den kommer till ombud på onsdagen ska den lämnas in till ombud/överlämnas följande onsdag.

Om du du väljer att hyra en månad (räkans som 4 veckor) blir fjärde veckan gratis.
Skötselråd


  • Var rädd om bärdonet! Låt det inte ligga på golvet eller i närheten av husdjur. Unvik att bärdonet blir kladdigt av mat, kräks mm. Skydda gärna bärdonet med små handdukar/tvättlapp eller liknade om du vet ,ed dig att ditt barn kräks eller dreglar mycket.
  • Om husdjur finns i hemmet ska bärdonet rollas innan återlämning.
  • Undvik smycken som kan riskera att fastna i bärdonet.
  • Undvik att bära stark parfym när du använder bärdonet.
  • Om bärdonet blir smutsigt får det INTE tvättas innan kontakt med Bäroteket.
  • Om en skada på bärdonet uppstår, kontakta Bäroteket. Sjalar kan få små trådöglor, s.k pulls.
  • Vid större skador såsom hål och stora fläckar som ej försvinner vid tvätt ersätts bärdonet med upp till hela dess värde. Vid mindre skador såsom trådöglor, små fläckar, trådar som gått av ersättts bärdonet med upp till max en fjärdel av bärdonets hela värde. Enstaka "pulls" och "broken threads" räknas som normalt slitage och ebhlver inte ersättas.
  • Tvätta inte bärdonet innan återlämning om inget annat är överenskommet.Betalning sker via swish direkt efter att beställningen är lagd.


Vanligtvis skickas varan inom 1-2 arbetsdagar.

    


Vissa personuppgifter kommer samlas in i kundregistret och dessa behandlas enligt GDPR. Uppgifterna kommer sparas under hyrtiden, därefter sparas i bokföringssyfte. Om du inte vill att dina uppgifter sparas, meddela oss snarast via mai
Till sist! Passa på att utnyttja hyrtiden och var inte rädd för att använda det! Vid frågor, kontakta Bäroteket via mail/facebook.Bor du inte i närheten?  Bäroteket skickar produkter

  inom Sverige

070 67 10 326

Rimforsa, Östergötland

info@ericassjalar.se

© Copyright. All Rights Reserved.

Betalning via swish